Bli med gratis!

Bli medlem gratis og søk gjennom tusenvis av profiler

Å bli med tar bare et øyeblikk. Å bli med i vårt samfunn vil tillate oss å bedre matche deg med andre medlemmer.

Bli med nå

Logg inn

e-postadresse:

passord:

Finn ett medlem

søk med kallenavn

Personvern

Swinger-Norge respekterer ditt privatliv!

Å dele private data om deg selv og dine preferanser angående dating er den viktigste delen av medlemskap i en nettdatingside eller app. Vi setter stor pris på at du har tillit til oss når det gjelder disse dataene, og ditt privatliv er noe vi tar veldig seriøst. Og derfor har vi besluttet å avholde oss fra å bruke den tekniske sjargongen så mye som mulig og forklare våre personvernregler til deg på en veldig klar og konsis måte. Vi oppfordrer deg til å lese våre personvernregler og kontakte oss hvis du har spørsmål om hvordan vi samler inn, lagrer og behandler dine personlige opplysninger.

For at Swinger-Norge nettsiden og mobilappen ("Nettsiden"), kan fungere som en datingtjeneste og et sosialt nettverk er det nødvendig at vi (Elite Marketing Solutions eller ODS Online Dating Systems LTD , avhengig av hvor du befinner deg) kan behandle dine personlige opplysninger. Ved å akseptere våre personvernregler og opprette en konto på Nettsiden, bekrefter du at du har lest og forstått disse reglene, inkludert hvordan og hvorfor vi bruker dine opplysninger. Hvis du ikke ønsker at vi samler inn og behandler dine personlige opplysninger på måten som er beskrevet i disse personvernreglene må du ikke bruke Nettsiden. Vennligst merk: Mens vi pålegger visse restriksjoner i våre Vilkår og betingelser, er vi ikke og kan ikke være ansvarlige for brukerens eller tredjeparts bruk av informasjon du bestemmer å dele gjennom Nettsiden, enten via din profil, chat, direkte melding eller på en annen måte. Disse personvernreglene gjelder all informasjon du oppgir til oss via denne nettsiden, våre mobilapper og e-post

Trer i kraft: 25. mai 2018

Disse reglene kan endres over tid, fordi vi streber etter å gi deg best mulig opplevelse på nettstedet hele tiden, samt å beskytte informasjonen i systemet vårt. Sørg for å komme tilbake og sjekke hvilke endringer vi har gjort i retningslinjene.

Hvordan du kan kontakte oss

Den enkleste og raskeste måten å kontakte oss på, er å bruke vår KONTAKT OSS-side.
Hvis du ønsker å kontakte oss via post, vennligst skriv til:

Elite Marketing Solutions
Attn: Data Protection Officer
6919 W. Broward Blvd. #270
Plantation, FL 33317

1. Om vår bedrift

USA selskap:
Elite Marketing Solutions
Gebyrer vises som: ELITEMSHELP.COM
304 Indian Trace #182
Weston, FL 33326
USA
+1-888-837-1572

Internasjonalt selskap:
ODS Online Dating Systems LTD
Gebyrer vises som: VendoStore*ODS
Dimokratias 31, 2nd Floor, Office 201
8028 Paphos
CYPRUS

2. Hvem kan vi samle inn data fra?

Kun voksne som er 18 år gamle eller eldre kan bruke Nettsiden. Vi samler ikke inn, lagrer eller behandler aldrig personlig informasjon om brukere under 18 år. Hvis du mistenker at en bruker på Nettsiden er under 18 år gammel, vennligst bruk rapporteringsalternativet for å gi oss beskjed så snart som mulig.

3. Data som vi samler inn og behandler.

Formålet med å bli med på vår side er å finne nye og meningsfulle kontakter med andre medlemmer, og vi kan ikke hjelpe deg med å gjøre det uten å få informasjon om deg og hvilken type person du leter etter. Gjennom dine daglige aktiviteter på Nettsiden samler vi også inn tilleggsinformasjon om din bruk og bruk av andre medlemmer, alt for å forenkle muligheten til å finne en match. Nedenfor kan du ta en nærmere titt på dataene vi samler inn og behandler.

Informasjon og data du oppgir til oss:

 • Når du oppretter en profil og en konto, oppgir du noen detaljer som er nødvendige for å identifisere deg og gi deg tilgang til nettstedet. Disse inkluderer data som e-postadresse, brukernavn, passord, alder, sted og kjønn.
 • Etter at du har opprettet profilen din, har du muligheten til å dele tilleggsinformasjon om deg selv og håpe at du vil tiltrekke seg typen personer du ønsker å matche med. Disse dataene inkluderer ting som din personlighet, ditt fysiske utseende, dine hobbyer og interesser og dine preferanser når det gjelder underholdning. Du har også mulighet til å legge til bilder i profilen din, som noen ganger gir oss tilgang til mobilenheten din for å laste dem opp. Noen av de dataene du eventuelt kan oppgi til oss kan betraktes som spesielle eller sensitive i enkelte jurisdiksjoner. Dette gjelder for eksempel politiske preferanser, etnisitet, religion eller seksuell preferanse. Det er helt valgfritt å oppgi denne typen opplysninger, og ved å oppgi noen av dem, samtykker du i behandlingen av disse dataene.
 • Hvis du velger å oppgradere kontoen din til Premium-medlemskap på nettstedet vårt (ikke på en av våre mobilapper, som faktureres av appbutikkene), må du oppgi til oss eller en av våre betalingstjenester betalingsdata som f.eks. ditt debet/kredittkortnummer eller andre finansielle data. Slike sensitive betalingsdata lagres ikke på ubestemt tid av oss, men lagres av våre betalingspartnere, som er fullt sertifisert for sikker lagring av denne typen informasjon i tilfelle av fremtidige faktureringer..
 • Hvis du kontakter vår kundeservice, enten via vårt kontaktskjema, e-post, live chat eller telefon, blir deres kommunikasjon lagret for gi bedre tjeneste til kontoen din.
 • Vi lagrer preferanser du oppgir til oss i kontoinnstillingene dine, som for eksempel: hvilke typer e-post du foretrekker å motta, din faktureringsstatus og historie, hvilke typer medlemmer kan kontakte deg, og dine instillinger for interne varsler. Vi lagrer også ditt siste medlemssøk og gjør det til ditt standard søk. Du kan også lagre bestemte søk som du planlegger å utføre oftere.
 • Vi lagrer og behandler din kommunikasjon med andre medlemmer, inkludert flørter og meldinger til og fra disse medlemmene. Dette inkluderer andre typer kommunikasjon og bruk av funksjoner på Nettsiden, som for eksempel vår Icebreaker og Rapid Match.
 • Nettsiden kan tilby meldinger, blogger og annet brukergenerert innhold, i tillegg til medlemsprofiler. Alt du deler på noen av disse måtene, inkludert medlemsprofiler, regnes som offentlig informasjon. Alle opplysninger du sender til oss eller deler enten offentlig eller privat gjennom et tredjeparts nettsted blir ikke kontrollert av disse personvernreglene. Vi kan ikke kontrollere bruk av slik offentlig informasjon av noen annen bruker eller tredjepart. Du bør alltid være forsiktig når du bestemmer deg for å offentliggjøre dine personlige opplysninger, enten via Tjenesten eller via en annen nettside.

Informasjon oppgitt til oss av andre parter:

 • Det kan være mulig å bruke kontoopplysningene dine fra bestemte sosiale nettverk, som for eksempel Facebook, for å opprette din profil og logge inn på Nettsiden. Du kan også velge å dele bilder fra disse tjenestene til kontoen din hos oss.
 • Noen ganger kan vi motta informasjon om deg fra andre brukere, som for eksempel klager om misbruk av kontoen eller spam. Vi undersøker disse sakene veldig seriøst og forbeholder oss retten til å lagre disse dataene for bruk i fremtiden, eller å slette dem hvis vi finner at klagene er grunnløse.
 • Noen ganger vil våre partnere tilby å opprette din profil på Nettsiden ved å bruke kontoinformasjon fra deres egne nettside eller app. Denne måten å opprette en konto på krever alltid din bekreftelse (det vil si at du må fortelle vårt partners nettsted at du vil opprette en profil på Nettsiden). Vi samler inn, lagrer og behandler disse dataene med samme sikkerhetsnivå som de dataene du oppgir direkte til oss.

Data og informasjon samlet under din bruk av nettsiden:

 • Hver gang du logger deg inn og bruker vår Nettside, samler vi inn data og informasjon knyttet til ditt besøk. Dette inkluderer data som dato og tid av ditt besøk, dets varighet, hvor mye tid du bruker på Nettsiden, din IP-adresse, hvor du befinner deg (under besøket), annonsene du reagerer på, samt besøkte profiler. Disse dataene kan også inneholde informasjon om enheten din, dens identifikasjonsnummer og programvarer som du bruker.
 • Vi bruker dataanalyseverktøy, nemlig Google Analytics, til å spore visse ikke-personrelaterte opplysninger om besøkene dine, som for eksempel enhetstype du bruker, hvordan du kommer til nettsiden, din beliggenhet og nettleserens språk. Disse dataene lagres ikke av oss, men blir samlet inn ved hjelp av programvaren som vi har installert på Nettsiden og ble deretter lagret av dette dataanalyseverktøyet. Disse dataene brukes for å forbedre din erfaring på Nettsiden. Hvis du ønsker å velge fra at dine data blir tilgjengelige til nettsiden, venligst besøk DENNEside.

4. Informasjonskapsler (cookies), web-beacons, piksler, og annen teknologi for datainnsamling.

Vi bruker teknologi som informasjonskapsler, web-beacons og piksler for å gjenkjenne deg og enheter du bruker for å få tilgang til Nettsiden. Det er flere grunner for det, og de inkluderer for eksempel autentisering for fremtidige besøk, oversikt over dine preferanser og hjelp med å vise flere relevante annonser og tilbud. Avhengig av nettleseren din og andre programvarer du har installert, kan du bedre kontrollere vår bruk av disse teknologiene. “Do Not Track” (eller “DNT”) er en funksjon på visse nettlesere som du kan bruke for å få tilgang til Nettsiden. Hvis du aktiverer denne funksjonen, forteller du at du ikke vil bli sporet. Ikke alle nettlesere tilbyr DNT-funksjonen, og for øyeblikket er ikke alle disse signalene homogene, som betyr at Nettsiden fremdeles ikke reagerer på disse signalene.

5. Hvordan vi behandler data og informasjon vi samler om deg.

Vi samler inn og lagrer bare de dataene vi finner absolutt nødvendige. Her er hvorfor vi samler inn de ovennevnte dataene og hvordan vi bruker dem:

 • For å administrere din konto og profil og hjelpe deg med å finne det du leter etter når det gjelder dating. Dette inkluderer innstillinger for din konto og profil, støtte når det er nødvendig, behandling av betalingene dine, og hjelp med å finne typer medlemmer du leter etter.
 • For å vise deg relevante annonser, samt tilbud om å bli med på pålitelige datingsiden i vårt partnernettverk raskt og enkelt. Dette inkluderer annonser du ser på Nettsiden, samt tilbud vi sender deg via e-post.
 • For å gjenkjenne og forhindre svindelaktivitet på Nettsiden. Vi bruker data fra alle medlemmer ved hjelp av vårt egne system som ble utviklet for å oppdage svindlere og for å eliminere dårlige brukere fra Nettsiden. Vi gjør dette for å beskytte alle våre medlemmer som bruker Nettsiden med gode intensjoner.
 • For å være sikker på at vi overholder alle juridiske krav i alle våre operasjonelle jurisdiksjoner. Noen ganger inkluderer dette å gi lovhåndhevelse informasjon de offisielt ber om fra våre registre.
 • Siden vi er aktive i mange forskjellige land, er det noen ganger nødvendig at dataene overføres over landegrenser, som for eksempel når en bruker fra EU blir med på en nettside som vi utvikler fra USA. Vi har jobbet mye for å bli i samsvar med EUs nye Personvernforordningen (GDPR) i denne situasjonen, og at vi bruker passende beskyttelsestiltak for overføring av disse dataene.

6. Hvordan vi deler data og informasjon med andre partnere, inkludert tredjeparter.

 • Først og fremst, ved å opprette din profil og dele opplysninger om deg selv, deler du disse opplysningene med andre brukere av Nettsiden. Siden vi ikke kan kontrollere hva er det som andre brukere gjør med dataene du deler, husk å legge til informasjon som du er komfortabel med å dele med andre. I Innstillingene på Nettsiden finner du alternativer for å begrense hvilke medlemmer kan og ikke kan sende deg meldinger.
 • Sensitive personopplysninger som for eksempel ditt kjønn vil hjelpe andre brukere med å finne deg. Dine kjønnspreferanser vil bli brukt til å identifisere andre brukere som kan være av interesse for deg.
 • Noen ganger er det nødvendig å dele data med pålitelige tredjeparter og tjenesteleverandører. Disse kan være våre betalingsleverandører, for å forenkle betalinger for Premium-tilgang eller vår valideringstjeneste som forteller oss om du ga oss en gyldig e-postadresse. Vi vil aldri selge dine personlige data til en tredjepart for å tjene penger. Vi sørger for at våre få partnere følger beste praksiser for databeskyttelse, og oppfordrer deg til å kontakte vår kundesupport hvis du har spørsmål angående dette.
 • I noen tilfeller gjør vi din profil synlig på andre merker i vårt nettverk av datingsider og apper. Disse er rett og slett utvidelser og tilleggsfunksjoner av Nettsiden, med samme medlemsdatabase på hver av disse andre nettsidene og appene. Dette er gjort for markedsføringsformål, vanligvis for å ta hensyn til forskjeller i terminologi av visse interesser på forskjellige steder.
 • Med din eksplisitte tillatelse, vil vi noen ganger dele informasjonen du har oppgitt til oss med andre nettsider eller applikasjoner som er eid av vårt firma, for å opprette en profil på denne nettsiden eller applikasjonen for deg. Dette gir deg den beste muligheten til å bli kjent med en viktig person og forbedrer dine sjanser i andre lignende nettsider og apper. Vi gjør dette KUN med ditt uttrykkelige samtykke og ifølge dine instruksjoner, for eksempel når du logger deg inn på tidspunktet av profilopprettelse, gjennom registreringstilbud med 1 klikk, eller når du velger å oppgradere medlemskapet ditt.
 • Vi bruker interne tjenesteleverandører som noen ganger bruker dine kontodata. Noen eksempler på dette er vårt interne system for eventuelle svindler, som bidrar til å eliminere farlige brukere i vårt nettverk av nettsteder og applikasjoner, og vårt interne system for annonsevisninger, som bruker demografiske og interessedataene dine til å vise deg relevante annonser på tjenesten. I alle disse tilfellene blir disse dataene helt beholdt i selskapet og sikret med høyeste sikkerhetstiltak, på samme måte som på Nettsiden.
 • Hvis vi noen gang blir involvert i sammenslåing eller salg, kan kontrollen over dataene overføres til et nytt selskap. Dersom denne situasjonen oppstår, vil du være fullstendig informert på forhånd.
 • Vi forbeholder oss retten til å dele all kontoinformasjon med rettshåndhevende myndigheter eller byråer autorisert av gjeldende myndigheter enten som svar på deres skriftlige forespørsel eller ved eget valg dersom vi tror at du eller din konto kan være involvert i ulovlig aktivitet, eller hvis vi etter eget skjønn mener at slik avsløring er nødvendig for å beskytte rettighetene eller eiendommen til vår Nettside, våre brukere og/eller en eller flere tredjeparter.
 • Noen ganger kan det være nødvendig å dele data hvis denne avsløringen kan redusere ansvaret vårt i et enten innlevert eller potensielt søksmål. Dette kan også skje hvis vi må beskytte enten våre eller våre brukerens juridiske rettigheter, eller å undersøke eller iverksette tiltak angående en ulovlig aktivitet eller svindel.
 • Vi kan dele informasjon om sidene du besøker på nettstedet vårt med våre annonsepartnere, som Meta Platforms, Inc. (operatør av Facebook og Instagram), for å måle effektiviteten til annonsekampanjene vi kjører med disse partnerne og for å hjelp med å vise deg mer relevant annonsering og tilbud.

7. Dine rettigheter angående dine opplysninger

Data fra din konto som vi samler inn, lagrer og behandler er dine egne, og dette betyr at du har visse rettigheter angående dem. Nedenfor kan du finne ut mer om det.

 • Du har rett til å legge til eller skjule dine data på Nettsidens redigeringsområde. Dette muliggjør at du kan skreddersy akkurat hva andre kan se om deg når som helst.
 • Du har rett til å laste ned en eksport av alle de opplysninger knyttet til din konto som vi lagrer i øyeblikket. Denne funksjonen er tilgjengelig i Innstillinger-området på Nettsiden.
 • Du har rett til å konfigurere enhetens innstillinger for å kontrollere nivået på tilgang til dataene du velger, fra konfigurasjonsalternativene som er tilgjengelige på din valgte enhet (eller dine enheter), nettleser, osv. Vennligst merk at noen konfigurasjoner kanskje ikke gir deg full tilgang til alle funksjoner på vår Nettside.
 • Du har vanligvis rett til å slette alle dine opplysninger fra Nettsiden og databasen permanent, untatt noen spesielle tilfeller. For mer informasjon om dette, se Seksjon 11 nedenfor.
 • I enkelte land og jurisdiksjoner, inkludert EU, har du rett til å sende en offisiell klage til den gjeldende databeskyttelsesmyndigheten. Vennligst se databeskyttelsesreglene i ditt bostedsland for mer informasjon om dine muligheter.

8. Bruk av din e-postadresse for pushvarsler og salgsfremmende markedsføring

En viktig del av ditt medlemskap er å bli varslet om spesialtilbud og spesielle kampanjer som vil maksimere sjansene for en vellykket datingopplevelse på Nettsiden. Vi bruker et internt e-postmarkedsføringssystem for å sende deg disse varslene som en del av medlemskapet ditt.

 • Noen eksempler på denne typen varsler vil være varsel om din match som kommer på nettet i ditt område, eller når din match laster opp et nytt bilde. I disse tilfellene brukes dine personlige opplysninger til å bli matchet med andre for å generere disse hendelsene og sende deg en e-postvarsling.
 • Eksempler på spesielle, salgsfremmende e-postmeldinger kan være et månedlig innledende spesialtilbud til en nedsatt pris, eller et nedsatt prøvetilbud basert på aktiviteter du tidligere forsøkte som ellers krever premium-medlemskap. Typen personlig informasjon som behandles for å generere e-posten avhenger av kampanje som sendes.
 • Du kan velge hvilke typer e-post du ønsker å motta fra oss når som helst ved å gå til Innstillinger på Nettsiden. Vi lagrer dine preferanser der inntil du bestemmer deg at du vil endre dem igjen. Du kan også velge å slutte å motta alle e-postmeldinger fra oss ved å trykke på "Avslutte abonnementet"-knappen som finnes i hver e-post som vi sender til deg.

9. Spesifikke rettigheter for innbyggere i delstaten California

Innbyggerne i California har rett til å få en liste over tredjeparter som bruker deres data for direkte markedsføringsformål i løpet av foregående år. For øyeblikket deler vi ikke dataene til våre brukere med tredjeparter for direkte markedsføring. Hvis disse personvernreglene bør endres, oppdaterer vi denne delen med instruksjoner om hvordan du får tak i denne informasjonen.
Hvis du er bosatt i California og ønsker å utøve dine rettigheter i henhold til California Consumer Privacy Act (CCPA), kan du kontakte oss ved å bruke en av kontaktmetodene som er vist nedenfor.

Personlige opplysninger Salg av opt-out og opt-in rettigheter. Du har rett til å be oss om ikke å selge dine personlige opplysninger når som helst (retten til å velge bort). Forbrukere som godtar salg av personlig informasjon, kan når som helst velge bort fremtidig salg. For å utøve retten til å velge bort, kan du sende en forespørsel til oss via kontaktside . Hvis din profilplassering samsvarer med California, vil du kunne se lenken i nettstedets bunntekst Ikke selg mine personlige opplysninger som fører deg til den forespurte siden. Når du har sendt inn en opt-out-forespørsel, vil vi vente minst tolv (12) måneder før vi ber deg om å godkjenne salg av personlige opplysninger på nytt. Du kan imidlertid ombestemme deg og registrere deg for salg av personlige opplysninger og personlige annonser når som helst ved å redigere innstillinger for paneldata. Du trenger ikke å opprette en konto hos oss for å utøve dine opt-out-rettigheter. Vi bruker personlige opplysninger, gitt til oss for å gjennomgå og svare på forespørselen

I noen tilfeller kan det hende at vi ikke er i stand til å oppfylle forespørselen din fordi vi ikke har noen måte å bekrefte identiteten din med hensyn til loven og/eller tilhørende regler. For eksempel (men uten begrensning), hvis du har besøkt nettstedet vårt, men aldri registrert deg, lagt igjen en kommentar, sendt inn et kontaktskjema, gjennomført en transaksjon med oss eller samhandlet med oss via e-post eller på annen måte, vil vi ikke ha nok informasjon for å bekrefte identiteten din til og med til en "rimelig grad av sikkerhet" (som gjeldende forskrifter kan definere dette begrepet). I tillegg til andre unntak og med hensyn til gjeldende lov og/eller regulering av dine rettigheter i henhold til CCPA (spesielt når det gjelder sletting av din personlige informasjon), kan det hende at vi ikke kan slette visse opplysninger (f.eks. vår server, hurtigbuffer og feillogger) av tekniske grunner.

10. Spesifikk rett for innbyggere i Brasil

Lei Geral de Proteção de Dados (LGPD) er en ny brasiliansk privatlivets fred som trer i kraft 16. august 2020. Det gjelder behandling av personopplysninger, som kan omfatte online identifikatorer, av brukere lokalisert i Brasil. Vi er opptatt av å støtte våre partnere når de jobber for å overholde denne forskriften. LGPD deler mange begreper med den europeiske generelle databeskyttelsesforordningen (GDPR), og tjenestene våre inneholder allerede funksjoner som kundene kan bruke for å støtte deres LGPD-samsvarsinnsats, samt muligheten til å vise ikke-personaliserte annonser til brukere angående databehandling basert på en brukers geografisk plassering. Vår status under LGPD som enten en kontroller eller en prosessor vil være den samme som under GDPR. LGPD-vilkårene vil bli integrert i våre eksisterende databeskyttelsesvilkår, så det kreves ingen handling for å godta LGPD-vilkårene da de eksisterende databeskyttelsesvilkårene allerede er en del av ditt samtykke.

11. Beskyttelse av dine personlige data og informasjon

Beskyttelse av data du oppgir til oss er ekstremt viktig, og vi jobber hele tiden med å sikre at de blir og forblir beskyttet. Men, som i hvert teknologiselskap, er det alltid risiko for uautorisert tilgang eller ødeleggelse av disse dataene. Vi har både sikkerhetseksperter og bruker automatiserte protokoller som kontinuerlig analyserer våre systemer for eventuelle tegn på datainnbrudd eller dataangrep. I henhold til det, har vi organiserte prosesser som brukes i tilfelle av uautorisert tilgang, inkludert de som er underlagt bestemte jurisdiksjoner (for eksempel når det gjelder den ovennevnte EUs Personvernforordningen (GDPR)). Vi kan, etter vårt eget skjønn, blokkere bruk av Nettsiden, mens vi venter på etterforskning av et mistenkt databrudd. Vi oppfordrer deg også til å kontakte vår kundeservice hvis du føler at din eller en annen konto på Nettsiden har blitt kompromittert.

12. Oppbevaring og sletting av dine data

Dating og forhold er noe som krever erfaring, og derfor pleier våre brukere å bruke vår datingside på forskjellige tidspunkter i løpet av deres datingsliv. For enkelhets skyld beholder vi dine personlige opplysninger inntil du velger å slutte å gjøre det. Disse dataene blir også lagret for å betjene kontoen din, utvikle nye tjenester og produkter relatert til Tjenesten, og annet oppgitt i disse personvernreglene. Våre regler for dataoppbevaring kan endres fra tid til annen.

Hvis du ønsker å fjerne alle dataene dine fra Nettsiden, er dette alternativet tilgjengelig ved å benytte vår KONTAKT OSS-side for å informere vår kundeservice om forespørselen din. Vennligst merk at i noen tilfeller, for eksempel av spesifikke juridiske grunner, eller for å overvåke svindel på vår Nettside på en mer effektiv måte, kan vi ikke overholde forespørselen din i helhet. Du vil bli informert om det dersom dette er tilfelle, og vi vil gi deg beskjed om årsaken til at vi ikke kan overholde forespørselen din i helhet, samt hvilke data vi må beholde. Merk også at mens data kan bli fullt og permanent slettet fra live servere svært raskt, bør du vente opptil 30 dager for at data som ble lagret på backup-servere blir helt slettet

Lukk