Bli med gratis!

Bli medlem gratis og søk gjennom tusenvis av profiler

Å bli med tar bare et øyeblikk. Å bli med i vårt samfunn vil tillate oss å bedre matche deg med andre medlemmer.

Bli med nå

Logg inn

e-postadresse:

passord:

Finn ett medlem

søk med kallenavn

Vilkår og betingelser for tilgang, bruk og medlemskap

Før DU kan besøke eller få tilgang til materiale som tilbys på swinger-norge.com nettsiden (nedenfor kalt "Tjeneste" eller "nettsted" eller "nettside" eller "app"), må DU lese og godta følgende vilkår og betingelser for tilgang, bruk og medlemskap ("Avtalen "). VENNLIGST LES GRUDIG IGJENNOm FØR DU BESTEMMER DEG OM DU VIL AKSEPTERE VILKÅRENE OG GÅ VIDERE TIL NETTSIDEN.

 1. Bindende Avtale. Denne avtalen er laget og inngått av og mellom DEG, en person som ønsker å få tilgang til og er for personlig bruk av materiellet som vises på nettstedet ("DU" og "DIN"), og Elite Marketing Solutions (hvis du er fra USA) eller ODS Online Dating Systems LTD (hvis du ikke bruker tjenesten fra USA), operatør og eieren av swinger-norge.com website ("SELSKAPET"). For god og verdifull betraktning, er mottak og tilstrekkelighet som er herved bekreftet av DEG og SELSKAPET, og ved å få ytterligere tilgang til eller på annen måte dra nytte av de tjenester og materialer som tilbys av "nettsiden", godtar DU herved å være bundet av alle vilkår og betingelser som er angitt her. I henhold til de bestemmelsene i denne avtalen, gir SELSKAPET DEG en ikke-eksklusiv lisens som kan oppheves, for å få tilgang til nettstedet. Denne avtalen kan endres av SELSKAPET uten forvarsel når som helst, og endringene trer i kraft umiddelbart. Vær oppmerksom på at hvis du er bosatt i Den europeiske union (EU), eller på Kypros, inngår du en avtale med ODS Online Dating Systems LTD, et Kypros selskap og du er bundet av Kypros styrende lover.

 2. Lokale Lover. ALL TEKST, BILDER, GRAFIKK, MELDINGER OG KOMMUNIKASJON, FUNNET PÅ "NETTSIDEN" ER KUN GODKJENT FOR DISTRIBUSJON UTELUKKENDE TIL PERSONER OVER LOVLIG ALDER (ATTEN (18) AV ALDER I DE FLESTE LAND OG OMRÅDER, MEN 21 ÅR I AL, MS, NE, NY OG ALLE ANDRE LAND OG OMRÅDER HVOR 21 ER LOVLIG ALDER) SOM HAR TILGANG TIL NETTSIDEN PÅ STEDER DER SLIKT INNHOLD IKKE KRENKER ELLER BRYTER MED LOKALER STANDARDER FOR ANSTENDIGHET ELLER FØDERALE, STATLIGE ELLER LOKALE LOVER ELLER FORSKRIFTER I USA ELLER ANDRE LAND. INGEN PERSONER SOM ER UNDER ATTEN (18) ÅR (ELLER 21, HVOR DET GJELDER) KAN DIREKTE ELLER INDIREKTE VISE, LASTE NED ELLER HA TILGANG TIL NOE AV INNHOLDET PÅ "NETTSIDEN". DU er ansvarlig for å vite om og forstå standarden på anstendighet og andre lover og regelverk på plass i din kommune om voksen-orientert innhold, og at SELSKAPET på ingen måte representer eller garanterer at innholdet på "NETTSIDEN" er i samsvar med lokale lover.

 3. Restriksjoner på bruk av innhold. Alt innhold, inkludert bilder, tekst, grafikk, video og lyd-innhold ("Innholdet") som finnes på "nettsiden" er beskyttet i henhold til lovene om opphavsrett, eid eller lisensiert til SELSKAPET eller dets utpekte, og representerer poprietær og verdifullt åndsverk. DU kan ikke under noen omstendigheter få tilgang, vise, laste ned, motta eller bruke innholdet, utenom det som er spesifisert og skriftlig autorisert av SELSKAPET. Ved å bli et abonnent medlem av nettstedet, gir SELSKAPET DEG et begrenset, ikke-eksklusivt, ikke-overførbart, oppsigelig lisens for tilgang og visning av grafiske filer, lyd filer, video filer, tekst, hyperlinker, interlinker, søkemotorer og annen programvare knyttet til det autoriserte abonnent medlems bruk av innholdet. DU godtar at DU ikke på noe tidspunkt skal få tilgang til, vise, laste ned, motta eller på annen måte bruke eller forårsake eller la andre få tilgang til, vise, laste ned, motta eller på annen måte bruke materialer direkte eller indirekte på steder hvor SELSKAPET ikke har gitt slik tilgang, visning, nedlasting, mottagelse eller annen bruk.

 4. Vanlig medlems abonnement. Kredittkort Abonnement:

  DU herved autoriserer at kredittkort behandling agenten COMPANY, som beskrevet på "registrerings siden" av "nettsiden", hvor DU kjøper tilgang til tjenesten kan plassere et hold på din konto for beløpet av den månedlige medlemsavgiften. Utbredelsen av abonnementet til ("nettsiden") vil bli automatisk fornyet som angitt på " registrerings siden " når du ble medlem, og ditt kredittkort (eller annen godkjent betalingsmiddel) vil bli belastet med den dag gjeldende medlems beløpet, med mindre du melder fra til SELSKAPET om at du ønsker å avbestille abonnementet ikke mindre enn tre (3) timer før utgangen av foregående fakturerings periode. Abonnement prisen kan endres når som helst uten varsel. Du er ansvarlig for eventuelle abonnementsbeløp som du pådrar deg opp til og frem til nedleggelsen av tjenesten. Alle kostnader vil vises på din kontoutskrift som detaljer på " registrerings siden " på tidspunktet du registrerte deg. Dette nettstedet er bare for underholdning og resultatene kan ikke garanterers.

  Du gir herved videre godkjenning til at kredittkort behandlingsagenten COMPANY, som beskrevet på " registrerings siden " of "Nettstedet", kan belaste ditt kredittkort (eller annen godkjent betalingsmiddel) for alle og ethvert kjøp av produkter, tjenester og underholdning som er gjort av deg via nettsiden. Du forplikter deg til å ikke rapportere mistet eller stjålet kredittkort som du har brukt i forbindelse med utbetaling til SELSKAPET for varer eller tjenester som du ikke har god grunn til å tro at faktisk er mistet eller stjålet. Du samtykker også til å ikke å rapportere som uautoriserte kostnader for varer eller tjenester (inkludert abonnement som du har, faktisk, bestilt fra SELSKAPET. Du godtar herved at enhver slik falsk rapportering av et tapt eller stjålet kredittkort eller av uautoriserte kostnader gjør deg skyldig til SELASKAPET Ansvaret for likviderte skader spesifisert i denne Paragrafen skal ikke begrense noen annet ansvar du kan gjort brudd på av andre vilkår, løfter og garantier som er fastsatt i denne avtalen. På forespørsel vil medlemmer bli gitt tilgang til fakturerings informasjon som støtter kostnadene for bruk av tjenesten.

  Sjekk abonnementet: Du gir herved videre fullmakt til en online sjekk/ACH behandling agent av COMPANY, som beskrevet på " registrerings siden " av " nettstedet ", å belaste din bank konto (eller annen godkjent betalingsmiddel) for noe eller alle kjøp av produkter, tjeneste eller underholdning gjort av deg gjennom nettsiden.


 5. ID og Passord. Ved å bli medlem av "Servise", vil selskapets autoriserende behandler gi DEG en unik ID og unikt Passord, som gir tilgang til nettsiden. ID og Passord er og skal fortsatt være selskapets eksklusive eiendom, og de er knyttet til deg i form av en gjenkallelig lisens. IDen og passordet er en konfidensiell materiale som tilhører SELSKAPET. DU har en sterk forpliktelse til å holde ID og Passord fortrolige. Hvis fortroligheten av ​din ID og ditt Passord enten bli, eller du har grunn til å tro at denne kan bli kompromittert eller lært av en annen person enn deg selv, skal du straks kontakte SELSKAPET via e-post. Husk din ID og ditt passord, da selskapet ikke kan eller ikke vil frigi disse opplysningene til noen, inkludert deg selv, uansett årsak.

 6. Korrekt kredittkort informasjon. Hvis adressen eller annen informasjon vedrørende DITT kredittkort blir endret for en grunn, inkludert endringer i hus eller faktureringsadresse, endriner i utløpsdatoen, eller hvis DITT kredittkort blir mistet eller stjålet, må DU med en gang informere SELSKAPET via epost. om du mislykkes i å gjøre dette er et vesentlig brudd på denne avtalen, og hvis DU skulle mislykkes i å varsle SELSKAPET, fraskriver DU deg ansvaret for eventuelle kostnader påført det mistede eller stjålne kredittkortet.

 7. Sikkerhetsbrudd. DITT Abonnement kan ikke tildeles eller overføres til en annen person eller enhet. DU må umiddelbart informere SELSKAPET om noen åpenbare brudd på sikkerheten, for eksempel, tap, tyveri eller uautorisert utlevering eller bruk av ID eller passord. Inntil SELSKAPET er blitt varslet, ved konvensjonell post eller elektronsik post om brudd i kontoens sikkerhet, vil du være ansvarlig for eventuell uautorisert bruk av tjenesten.

 8. USAs eksportkontroll. Dette avsnittet gjelder BARE brukere som er bosatt i USA. Alt innhold levert via tjenesten med programvaren er underlagt USAs eksportkontroll, og kan ikke lastes ned, eksporteres, eksporteres på nytt, eller på annen måte lagres eller overføres til Cuba, Irak, Libya, Nord-Korea, Iran, Syria, eller noe annet land som USA har forbudt eksport av varer fra, eller en hvilken som helst person på amerikanske finansdepartementets liste over spesielt nasjoner (United States Treasury Department's list of Specially Designated Nationals) eller USAs handelsdepartementets liste over personer for hvem er forbudt å gjøre forretninger med (United States Commerce Department's Table of Deny Orders). Ved å laste ned, eksportere, eller eksportere på nytt eller på en annen måte bruke slik Programvare eller Innhold, garanterer DU at DU ikke er på en slik liste og/eller ikke er statsborger, under kontroll eller bosatt i et slikt land.

 9. Skadeserstatning. DU samtykker i å beskytte og å holde SELSKAPET skadefri fra og imot ethvert krav, tap, forpliktelser, handlinger, søksmål eller andre utgifter (inkludert rimelige advokatutgifter) som følge av et brudd på noen av dine kontakter, representasjoner eller garantier herunder. DINE representasjoner og garantier inkluderer:


  • DU er minst 18 år gammel (minst 21 i land som har 21 som myndighetsalder); DU forstår at tjenesten inkluderer grafiske skildringer av eksplisitt seksuelt materiale og at du fritt og frivillig velger å få tilgang til og vise disse materialene;
  • DIN personlige- og kredittkort-informasjon som er levert inn til SELSKAPET i forbindelse med din gratis prøveversjon og / eller medlemskaps abonnement er sann og nøyaktig på alle måter, og at du vil varsle SELSKAPET umiddelbart om eventuelle endringer i denne informasjonen;
 10. Ingen Garantier. TJENESTEN LEVERES PÅ ET "SOM DEN ER" BASIS. SELSKAPET GIR INGEN GARANTIER, UTTRYKT ELLER UNDERFORSTÅTT, INKLUDERT MEN IKKE BEGRENSET TIL DE IMPLISITTE GARANTIER ELLER SALGBARHET OG EGNETHET FOR ET BESTEMT FORMÅL ENN DEM SOM ER IMPLISERT AV OG I STAND TIL UTELUKKELSE, BEGRENSNING ELLER ENDRING UNDER GJELDENDE LOV. INGEN MUNTLIG ELLER SKRIFTLIG INFORMASJON ELLER RÅD GITT UT AV SELSKAPET, DETS AGENTER ELLER ANSATTE SKAL OPPRETTE EN GARANTI ELLER PÅ NOEN MÅTE ØKE OMFANGET AV DETTE AVSNITTET. SELSKAPET ER IKKE ANSVARLIG OVERFOR DEG FOR EVENTUELLE FORSINKELSER I OVERFØRING AV INNHOLD ELLER NETTSIDENS NEDETID. DU er ansvarlig for å ha og opprettholde det personlige PC-utstyret og internettilgangen som er nødvendig for bruk av tjenesten.

 11. Begrensning av erstatningsansvar. IKKE I NOE TILFELLE SKAL SELSKAPET VÆRE ANSVARLIG FOR DEG ELLER NOEN ANNEN PERSON FOR TAP AV OMSETNING ELLER FORTENESTE ELLER FOR NOEN INDIREKTE, TILFELDIGE ELLER KONSEKVENTE SKADER SOM FØLGE AV BRUKEN AV ELLER MANGLENDE EVNE TIL BRUK AV TJENESTEN ELLER INNHOLDETAV DETTE, SELV OM SELSKAPET VAR TIDLIGERE BLITT GJORT OPPMERKSOM OM MULIGHETEN FOR SLIKE SKADER ELLER FOR ANDRE KRAV FRA DEG ELLER NOEN ANNEN PERSON. DITT ENESTE BEFØYELSE VED BRUDD PÅ DENNE AVTALEN MED SEKSLAPET ER REFUSJON AV IKKE MER ENN EN MÅNEDS MEDLEMSAVGIFT. SELSKAPET er ikke ansvarlig for skader som følge av spredning, unnlatning av spredning eller feil eller unøyaktig spredning av materiale, data, annonse eller annen kommunikasjon på eller gjennom nettstedet.

 12. Avbestilling og Oppsigelse :


  Du kan når som helst si opp ditt abonnement ved å deaktivere ditt medlemskap i dine medlemskap- preferanser. Klikk HER .


  Du må huske å avslutte abonnement minst fireogtyve (24) timer før den månedlige betalingsdatoen din, ellers blir du belastet for et nytt månedsabonnement av Nettstedet. .


  Du godtar herved å stå ansvarlig for alle avgifter du har pådratt deg via .


  Tjenesten helt frem til du sier opp abonnement på samme Tjeneste.


  Du vil ikke få refundert betalt medlemsavgift eller nettid når du sier opp kontoen din. Innbetalinger kan ikke konverteres til kontanter eller annen form for refundering. .


  Så snart vi har mottatt avbestilling av ditt abonnement, mister du din tidligere tilgang til områder av Tjenesten som ikke er offentlig tilgjengelige eller synlige.


  Vær oppmerksom på at selv om du sier opp abonnementet ditt, så avslutter du ikke medlemskapet ditt ved Nettstedet, og profilen din kan fortsatt være synlig for andre medlemmer.

 13. Innholdsfjerning. Dating Media Group og ODS Online Dating Systems LTD støtter en klageprosess som tillater rapportering av innhold som kan være ulovlig eller på annen måte bryter med Visa- og Mastercard-reglene. Enhver klage vil bli behandlet innen syv (7) virkedager. I tilfelle det er bevis på ulovlig innhold, vil vi fortsette å fjerne det umiddelbart.

 14. Reklame meldinger. SELSKAPET vil ikke fremvise eller godkjenne reklame eller kommunikasjon som er sendt til det av en tredjeparts rettighetshavere, annonsører eller besøkende for elektronisk formidling gjennom "Nettside". DU rådes til å bruke DIN egen dømmekraft til å evaluere alle annonser og andre kommunikasjonsmåter som er tilgjengelige på eller gjennom bruk av "Nettside" før du kjøper varer og/eller tjenester som er beskrevet i dette eller ellers svare på noen annen kommunikasjon via "Nettside".

 15. Abonnent kommunikasjon. Hvis SELSKAPET skal til enhver tid gi en tjeneste som gjør det mulig for abonnenter å kommunisere med eller dele informasjon med andre abonnenter eller personer som sørger for noen slags tjeneste til abonnenter, så samtykker DU til ikke å sende inn, publisere, vise, spre eller ellers kommunisere noe ærekrenkende, unøyaktige, fornærmende, truende, støtende, eller ulovlig materiale mens koblet til eller DU på en annen måte direkte eller indirekte bruker "Nettsiden" eller andre tjenester som leveres av SELSKAPET.

  Uavhengig av om SELSKAPET tilbyr alle typer tjenester som er beskrevet her, godtar du at du er herved informert og underrettet at alle meldinger og annen kommunikasjon som du sender til selskapet kan leses av operatørene og/eller andre representanter for SELSKAPET, hvorvidt de er den/de påtenkte mottaker(ene).

 16. Meldinger. meldinger fra "Nettsiden" til abonnenter kan gis via e-post, via generelle innlegg på "Nettsiden", eller via vanlig post. Kommunikasjon fra deg til SELSKAPET kan gjøres via e-post, vanlig post eller telefon. Alle spørsmål, klager, eller meldinger til "Nettsiden" kan bli sendt på følgende måte: ved hjelp av elektronisk post (KUNDESERVICE) .

 17. Ingen tilknytning. "Nettsiden" er ikke tilknyttet noen SELSKAPER eller organisasjoner enn det som er angitt ovenfor. Ingen slutning av foreningen eller tilknytning til, eller støtte fra et selskap eller en organisasjon er tiltenkt eller skal kunne utledes.

 18. Bruker opplastet innhold.


  Enhver og alle bilder og andre profilerte elementer som er lastet opp til SELSKAPET blir SELSKAPETS eiendom og kan brukes av selskapet, uten begrensning, som markedsføringsmateriell. Ved å godta denne avtalen og dens vilkår gir du oss spesifikk tillatelse til å bruke alt innhold og / eller bilder du laster opp til SELSKAPET for markedsføring av nettstedet på vår egen diskresjon. Når du sender eller "poster" Innhold (inkludert lenker til tredjepartsinnhold) på Tjenestens områder, gir du oss herved en


  verdensomspennende, evigvarende, royaltyfri, ikke-eksklusiv lisens til å anvende slikt materiale som en del av Tjenesten, uten noen form for kompensasjon eller forpliktelser overfor deg.


  Vi forbeholder oss retten til å bruke, endre, slette, legge til, vise, reprodusere og oversette alt Innhold som er postet av medlemmer. Du garanterer også at du har skaffet deg alle nødvendige rettigheter og lisenser vedrørende alle fotografier du laster opp til Nettstedet, og aksepterer at Virksomheten publiserer disse.


  Virksomheten hevder herved å ha juridisk immunitet vedrørende alt Innhold levert av medlemmer eller andre tredjeparter. Dette er fastsatt ved lov, inkludert, men ikke begrenset til USAs Communications Decency Act ( Vi vil fjerne ethvert Innhold som du poster på Nettstedet, dersom vi blir varslet om at Innholdet du legger ut på nettstedet krenker opphavsrettighetene til en annen person eller en annen Virksomhet.


  Vi forbeholder oss også retten til å fjerne ethvert Innhold du poster på dette Nettstedet, dersom det etter vårt skjønn bryter med bestemmelsene i denne Avtalen. Vi har ingen forpliktelse til å varsle deg på forhånd dersom vi fjerner slikt Innhold.


  Du kan ikke poste Innhold som gir feil opplysninger om din identitet, som har til hensikt å innhente informasjon eller respons fra personer under 18 år, eller som kan benyttes til ulovlige formål, og/eller oppfordrer til ulovlige aktiviteter.


  Dersom du bryter med noen av bestemmelsene i denne Avtalen vil Virksomheten forbeholde seg retten til, etter eget skjønn, å avvikle kontoen umiddelbart, søke om injunksjon, fremme sivilt spørsmål og / eller rapportere all atferd til alle myndigheter som har jurisdiksjon i saken.


  Du samtykker herved til at du ikke vil belaste Virksomheten med rettslige utgifter dersom noen fremmer sak mot oss som følge av Innhold du har lagt ut på Nettstedet og/eller i forbindelse med ulovlige aktiviteter du har engasjert deg i.


  Du samtykker i at du vil bruke Tjenesten i samsvar med følgende bruksregler:


  Du er selv ansvarlig for alt innhold du enten legger ut på Nettstedet eller viser til andre medlemmer av denne Tjenesten. "Innhold" er her inkludert, men ikke begrenset til; tekst, lyd- eller videoopptak, fotografier, grafiske fremstillinger, eller annen type materiale, data eller informasjon.


  Du er selv ansvarlig for å sørge for at alt Innhold du mottar via Tjenesten forblir privat og konfidensiell.


  Du skal heller ikke avsløre Innhold til noen andre uten at du har mottatt en tillatelse fra personen som gav det til deg;


  Du er klar over at Tjenesten kan inneholde seksuelt ladet stoff som kun skal formidles av samtykkende Brukere og bare er beregnet for voksne.


  Du vil ikke bruke Tjenesten til å delta i noen form for trakassering eller støtende oppførsel, inkludert, men ikke begrenset til, publisering av Innhold som inneholder seksuell atferd (faktiske eller simulert), injurierende, fornærmende eller ærekrenkende uttalelser, eller rasistisk, pornografisk, obskønt eller støtende språk


  I mange tilfeller kan DU også bli pålagt å offisielt bekrefte alderen din og identiteten din gjennom vår partner

  yoti.com

  før innhold DU laster opp vises på nettstedet. Du vil ikke publisere noe Innhold eller bruke Tjenesten på noen måte som; (i) bryter, plagierer eller krenker rettighetene til en tredjepart (inkludert men ikke begrenset til, beskyttelse av opphavsrett, varemerke, personvern eller andre personlige eller proprietære rettigheter), eller (ii) krenker loven eller er uredelig og/eller ulovlige oppførsel i forbindelse med din bruk av Tjenesten.


  vil ikke laste opp ulovlig eller ekstremt innhold til Nettstedet, enten det er Hentai, animasjoner, realfilm, fotografier eller andre medium for uttrykk, inkludert men ikke begrenset til: bestialitet, barnepornografi, koprofili, blod, urinsex mellom to eller flere personer, kannibalisme, seksuell lek med våpen, nekrofili, incest, voldtekt, strangulering, water-bondage, eller annet innhold som administratorene vurderer som ekstremt. Dessuten har DU tillatelse til å fjerne alt innhold DU laster opp til nettstedet når som helst, enten gjennom selvbetjening eller ved å kontakte kundestøtte.


  Du vil ikke bruke Tjenesten til å distribuere, promotere eller på noen annen måte publisere materiale som inneholder salg av fondsandeler, reklame eller oppfordring til kjøp av varer og tjenester, eller om å videresende kjedebrev;


  Du kan kun benytte deg av Tjenesten til ditt eget personlige bruk.


  Du kan ikke tillate andre å bruke din tjenestetilgang, og du kan ikke overføre tjenestetilgang til og/eller fra andre brukere, og


  Du kan ikke bruke Tjenesten til å krenke andres personvern, proprietære rettigheter eller andre sivile rettigheter som er gjeldende for enhver person. Ved å akseptere denne avtalen og dens vilkår og betingelser gir DU SELSKAP tillatelse til å bruke innhold og/eller bilder DU laster opp til SELSKAPET for markedsføring av nettstedet etter eget skjønn og uten DIN ytterligere tillatelse eller autorisasjon. Ved å legge ut innhold på nettstedet eller som en del av tjenesten, gir DU automatisk SELSKAPET, dets tilknyttede selskaper, lisenshavere og etterfølgere, en ugjenkallelig, evigvarende, ikke-eksklusiv, royaltyfri, fullt innbetalt, verdensomspennende rettighet og lisens til (i) bruke, kopiere, lagre, fremføre, vise, reprodusere, spille inn, spille av, tilpasse, modifisere og distribuere slikt innhold, (ii) utarbeide avledede verk av slikt innhold eller inkorporere innholdet i andre verk, og (iii) tildele og autorisere underlisenser av det foregående i alle medier som nå er kjent eller opprettet heretter. DU representerer og garanterer at enhver publisering og bruk av DITT innhold av SELSKAPET ikke vil krenke rettighetene til noen tredjepart.

 19. Forbud mot Ubedt "Spam" Email. Alle besøkende, kunder, ansatte og partnere på dette nettstedet, det er strengt forbudt å sende uønsket e-post, eller "spam", enten reklame for eller bruke nettsidens navn, URL, bilde eller likhet på en hvilken som helst måte. Du kan heller ikke bruke andre nettsteds bruker informasjon, enten de er private eller ikke, til å sende ubedte kommersielle meldinger av noe slag.

 20. Assosierte nettsteder. "Service" tilbys og er tilgjengelig gjennom en rekke andre nettsteder i tillegg til denne nettsiden. Ved å registrere deg hos "Service" erkjenner og godtar du at alt innhold du publiserer på dette nettstedet kan være søkbart og tilgjengelig for brukere av "Service" som har tilgang til innholdet via ulike nettsteder fra denne nettsiden, og det kan være tilgjengelig på andre nettsteder enn denne. Videre erkjenner og godtar du at andre medlemmer av "Service" som du kan se og kommunisere med via "Service" kan ha registrert og tilgjengeliggjort "Service" gjennom en rekke ulike nettsteder. COMPANY gjør en innsats for å sikre at medlemmer av "Service" ikke er forbundet med andre medlemmer som kan være upassende, og derfor gjelder ulike klassifiseringer til de ulike nettstedene som gir tilgang til "Service". Ved å registrere deg med "Service" erkjenner og godtar du at COMPANY kan pålegge profilen din enkelte klassifikasjoner på grunn av din tilgang til "Service" via denne nettsiden, og kan bruke slike klassifikasjoner å begrense: tilgjengeligheten for kommunikasjon mellom deg selv og andre medlemmer av "Service"; tilgjengeligheten av detaljert informasjon om andre medlemmer av "Service" til deg, og tilgjengeligheten av dine opplysninger til andre medlemmer av "Service".

 21. Engasjement mot slaveri og menneskehandel. Hos swinger-norge.com prioriterer vi etisk praksis. Vi er fullstendig forpliktet til å holde et trygt miljø og motsette oss enhver form for utnyttelse, tvangsarbeid eller menneskerettighetsbrudd. Ved å godta disse vilkårene bekrefter du din forpliktelse til å unngå aktiviteter som støtter slaveri eller menneskehandel. swinger-norge.com kan iverksette passende tiltak, inkludert juridiske tiltak og kontosuspensjon, mot brukere som bryter denne forpliktelsen.

 22. Voldgift/Tvisteloven..


  Partene er enige om at og enhver og alle kontroverser, tvister eller krav som oppstår på grunn av eller i henhold til denne avtalen, utelukkende skal reguleres og avgjøres ved voldgift i henhold til Federal Arbitration Act i samsvar med regelverket som er fastsatt av American Arbitration Association, og fastsettelse av mekler skal være endelig og bindende (bortsett fra i den grad det foreligger grunnlag for forsinkelse av ytelse under gjeldende vedtekter i henhold til voldsgift). Mekling skal ledes av en enkelt upartisk, uavhengig voldgiftsdommer oppnevnt av AAA. Partene er innforståtte med at spørsmålet om mekling også skal avgjøres ved oppnevnte voldgiftsdommer. Hver part skal ta ansvar for egne kostnader i enhver mekling. Voldgiftsbestemmelsen i dette dokumentet skal være selvkjørende og vil ha full effekt også etter utløp eller opphør av denne avtalen. Stedet for voldgift skal være BROWARD COUNTY, FLORIDA. PARTENE FRASKRIVER SEG ENHVER RETT TIL Å SAKSØKE KONTROVERSER, TVISTER ELLER KRAV I RETTEN, OG GIR AVKALL PÅ BERETTIGELSEN TIL EN RETTSAK MED JURY. VOLDGIFTSDOMMER VIL HA EKSKLUSIV MYNDIGHET TIL Å LØSE SAMTLIGE TVISTER OM VALIDITETEN OG VOLDGIFTEN I ENHVER DEL AV DENNE AVTALEN, OG ENHVER YTELSE TIL DOMMEREN KAN LEDE TIL EN KJENNELSE VED EN DOMSTOL MED JURISDIKSJON.


  DU GODTAR OG ERKJENNER MED DETTE AT VED Å SIGNERE DENNE AVTALEN VIL DU FRASKRIVE DEG ENHVER RETT TIL Å DELTA SOM EN FORETAKSREPRESENTANT ELLER ET FORETAKSMEDLEM I EN BEDRIFTSAKSJON, BEDRIFTSKRAV, KOLLEKTIVE AKSJONER ELLER MED ET PERSONLIG KRAV MOT SELSKAPET, INKLUDERT, MEN IKKE BEGRENSET TIL, RETTIGHETER TIL VOLDGIFT ELLER EVENTUELL KONSOLIDERING AV INDIVIDUELLE VOLDGIFTSSAKER ELLER FORUTSETTE KRAV MOT EN ANNEN PERSON ELLER ENHET I EN RETTSAK ELLER INNENFOR ANDRE RETTSLIGE DIREKTIVER. DU SIER DEG ENIG I AT ALLE KRAV MELLOM DEG OG SELSKAPET VIL BLI FØRT INDIVIDUELT, OG AT DU IKKE VIL FORENES ELLER SØKE FORETAKSBEHANDLING FOR ET SLIKT KRAV. HVIS DU PÅ NOE TIDSPUNKT SKULLE BLI ERKLÆRT ET FORETAKSMEDLEM FORMET AV EN DOMSTOL ELLER ET ANNET RETTSLIG DIREKTIV, SKAL DU MELDE DEG UT AV NEVNTE FORETAK VED FØRSTE ANLEDNING, OG SKULLE EN EVENTUELL TREDJEPART GJØRE NOEN KRAV PÅ DINE VEGNE FRAFALLER DINE RETTIGHETER TIL EN POTENSIELL TILBAKEBETALING.

 23. Nettbasert tvisteløsning i forbrukersaker
  EU-kommisjonen har utarbeidet en plattform for utenrettslig tvisteløsning som gir konsumenter muligheten til å løse tvister relatert til netthandel, uten behov for en rettslig prosess som involverer domstoler og dommmere. Tvisteløsningsprosessen er tilgjengelig via denne eksterne lenken link~EOL EOL~Har du flere spørsmål, kontakt oss her CONTACT US 24. Oversettelser Alle oversettelser av disse begrepene er tilgjengelige for din bekvemmelighet og den engelskspråklige versjonen av disse vilkårene vil styre forholdet mellom deg og selskapet. I tilfelle at det er noen uklarheter i den oversatte versjonen, skal den engelske versjonen ha forrang.

 25. Ugyldighet Dersom enkelte vilkår, klausuler eller bestemmelser i denne Avtalen blir erklært ugyldige eller ikke kan håndheves av en kompetent domstol, skal ikke slik ugyldighet påvirke gyldigheten av andre vilkår, klausuler eller bestemmelser i denne Avtalen. Slike ugyldige vilkår, klausuler eller bestemmelser skal dermed anses for å være skilt fra denne Avtalen.

 26. Ikke oppdrag. Du kan ikke selge, overdra eller overføre noen av dine rettigheter eller plikter under denne avtalen. Selskapet kan etter eget skjønn, selge, overdra eller overføre selskapets rettigheter og plikter i henhold til denne avtalen, uten noen restriksjoner og uten varsel til deg og uten ditt samtykke.

 27. Bindende Avtale. Denne avtalen skal være bindende for deg og SELSKAPET og begge parters respektive etterfølgere

 28. Oppsigelse av medlemskapet.


  I Tjenesten kan bli avsluttet av selskapet når som helst, med eller uten grunn. I så fall godtar du å være personlig ansvarlig for alle kostnader påført deg under eller gjennom bruk av "nettsiden". DU skal forbli ansvarlig for slike avgifter etter avslutning av din tilgangs rettigheter til "nettsiden" av en eller annen grunn. Du kan avslutte abonnementet på tjenesten når som helst og uten grunn, ved melding om det gjennom elektronisk eller vanlig post, eller per telefon eller ved å fylle ut dette skjemaet for avbestilling.


  Du godtar å være personlig ansvarlig for alle utgifter som påløper deg under eller gjennom bruk av "nettsiden" til selskapet mottar riktig melding om avslutning og avslutningen vil være effektiv på slutten av den gjeldende måned av medlemskapet. Ditt ansvar for slike avgifter skal fortsette etter oppsigelse av medlemskapet ditt for en eller annen grunn. I tilfelle en refusjon utstedes til deg, vil tilbakebetalingen være i form av en kreditt til kredittkortet som ble belastet for kjøpet; Tilbakebetalinger er ikke gjort i form av kontanter, sjekk eller gratis tjenester.

 29. Avtalen i sin helhet. Denne Avtalen inneholder hele avtalen mellom Abonnenten og COMPANY vedrørende Abonnentens bruk av Tjenesten, Innhold og alle materialer som på direkte og indirekte vis er relatert til dette. Denne Avtalen overstyrer alle tidligere skrevne og muntlige oppfatninger, tekster og fremstillinger og kan bare bearbeides etter varsel fra COMPANY. Hver part bekrefter at de ikke har gjort seg bundet av en fremstilling som ikke er uttrykkelig angitt i dette dokumentet til å gå inn i denne avtalen. En unnlatelse av begge parter hertil å utøve eller håndheve eventuelle rettigheter de har etter denne Avtalen skal ikke anses for å være en fraskrivelse av nevnte rettigheter eller å nekte utøvelse eller håndhevelse av disse når som helst senere. Denne avtalen skal reguleres av og tolkes i henhold til lovene i Florida, uten hensyn til konflikt mellom rettsprinsipper. Hvis en lovbestemmelse i denne avtalen viser seg å være umulig å håndheve av en eller annen grunn, skal nevnte lovbestemmelse reformeres bare i den grad det er nødvendig for å gjøre den mulig å håndheve. Med mindre annet er uttrykkelig fastsatt, skal lovbestemmelsene i denne avtale overleve sin oppheving.

USA selskap:
Elite Marketing Solutions
Gebyrer vises som: ELITEMSHELP.COM
304 Indian Trace #182
Weston, FL 33326
USA
+1-888-837-1572

Internasjonalt selskap:
ODS Online Dating Systems LTD
Gebyrer vises som: VendoStore*ODS
Dimokratias 31, 2nd Floor, Office 201
8028 Paphos
CYPRUS

For informasjon om seksjon 18 USC 2257 angående modellene som vises på dette nettstedet, klikk HER

Lukk